Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ne metai ir ne dveji – kiek laiko iš tikrųjų galima laikyti lašinius šaldiklyje
Maistas / Gėrimai

Ne metai ir ne dveji – kiek laiko iš tikrųjų galima laikyti lašinius šaldiklyje

Sūdyti lašiniai šaldiklyje
Dalintis

Lašiniai yra labai kaloringas produktas, todėl jų negalima valgyti daug. Dažniausiai lašiniai laikomi šaldytuve arba šaldiklyje, manant, kad jie ten gali gulėti metų metus. Tačiau ar iš tikro taip yra? Laikas išsiaiškinti tiesą.

Kaip teisingai laikyti lašinius?

Jei kalbame apie nedideles produkto porcijas, tai kelias dienas jį galima palikti tiesiog šaldytuve. Tačiau jei reikia laikyti gana didelį lašinių gabalą, tuomet šiam tikslui geriau naudoti šaldiklį.

Priešingai paplitusiai nuomonei, lašinius galima laikyti tik kelis mėnesius. Neapdorotą produktą reikėtų suvalgyti per du mėnesius, o rūkyti lašiniai šaldiklyje gali būti laikomi iki trijų mėnesių.

Taip pat svarbu teisingai juos supakuoti. Rekomenduojama lašinius suvynioti į kepimo popierių, o tada sudėti į polietileninį maišelį ir tik tada įdėti į šaldiklį.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

1 Komentaras

guest
1 Komentaras
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Meškinas
Meškinas
prieš 5 mėnesių

Mūsų senoliai kiaules skersdavo daugiausiai du kartus per metus, o lašinių rūkytų ar sūdytų turėdavo visada …

Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...