Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Štai kokios sudėties turi būti majonezas. Nieko kito daugiau nepirkite

1 min. skaitymo

Atrodytų, kad visų parduotuvėse parduodamų majonezų sudėtis yra vienoda. Tačiau kartais nesunkiai galite susidurti su klastote. Todėl jūsų dėmesiui pateikiame idealią populiariausio majonezo sudėtį.

Ekspertai išsiaiškino, kad geriausią majonezą turėtų sudaryti kiaušinis, augalinis aliejus, garstyčios, pienas, actas, cukrus ir druska.

Svarbu ir produkto galiojimo laikas. Taigi majonezas sandarioje pakuotėje be konservantų gali būti laikomas 30-45 dienas ne aukštesnėje kaip 10 °C temperatūroje. Jei temperatūra yra 10-18 °C, šis laikotarpis pailgėja iki 120 dienų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus