Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lauro lapai gali būti pavojingi. Verta prisiminti kodėl

1 min. skaitymo

Lauro lapas yra gana saugus produktas, naudojamas kulinarijoje įvairiems patiekalams suteikti aromato ir skonio. Tačiau jį naudojant reikėtų laikytis tam tikro atsargumo.

Kuo pavojingas lauro lapas

Nevalgykite lauro lapų. Paprastai jo dedama į patiekalus, siekiant suteikti jiems aromato ir skonio, tačiau jis nėra valgomas. Jo aštrios briaunos gali sudirginti skrandžio sieneles ir sukelti diskomfortą nurijus.

Vartokite saikingai. Laurų lapų į patiekalus reikėtų dėti saikingai, nes jei jų bus naudojama per daug, stiprus lauro lapų aromatas gali užgožti patiekalo skonį.

Atsargiai esant alergijai. Kai kuriems žmonėms lauro lapai gali sukelti alerginę reakciją. Jei žmogui kyla bent menkiausias įtarimas dėl alergijos, rekomenduojama vengti jo vartojimo arba pasikonsultuoti su gydytoju.

Apskritai lauro lapai yra saugūs, jei tinkamai naudojami gaminant maistą, ir nekelia rimto pavojaus sveikatai, jei nėra valgomi.

Šaltinis: Sports.kz

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.
guest
1 Komentaras
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ruslanas Ignatiukas
Ruslanas Ignatiukas
prieš 5 mėnesių

Jums bet koks maistas pavojingas. Dabar pagal jus,žmonėms išvis valgyti ne galima