Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Paprasti virti makaronai taps daug skanesni – pridėkite tai
Maistas / Gėrimai

Paprasti virti makaronai taps daug skanesni – pridėkite tai

Makaronai su varške
Dalintis

Makaronus mėgsta daugelis žmonių, jie dažnai valgomai su sūriu, kečupu ar įvairiais padažais. Tačiau yra vienas produktas, kuris pavers virtus makaronus ypatingais.

Virti makaronai – nepakeičiamas garnyras. Makaronus lengva pagaminti, todėl net pradedantysis virėjas puikiai susidoroja su šia užduotimi, įskaitant ir vaikus.

Paprastai, kad makaronai būtų skanesni, į juos dedama sviesto arba įtarkuojama bet kokio sūrio. Tačiau daugelis italų šeimininkių turi savo slaptą ingredientą, kuris paprastus virtus makaronus be šių brangių produktų paverčia tikru kulinarijos šedevru. Apie tai papasakojo kulinarijos tinklaraštininkė Anabella Capriči.

Ką pridėti į makaronus, kad jie būtų daug skanesni – patyrusių šeimininkių paslaptis

Pasirodo, kad šis slaptas produktas – paprasta varškė. Varškės reikia įdėti, kai dar makaronai yra karšti. Makaronai taps lyg su kremu.

Paruošimo procesas visiškai paprastas. Pirma, jums reikia išvirti makaronus kaip įprastai, po to nusunkite vandenį ir sudėkite makaronus į didelį dubenį.

Tada į makaronus reikia įdėti 2-3 šaukštus šviežios varškės ir viską gerai išmaišyti. Po to galite susmulkinti šviežių prieskoninių žolelių ir jomis apibarstyti makaronus.

Šis patiekalas turės švelnią, kremą primenančią tekstūrą. Be to, tokius makaronus lengva pagaminti, šis procesas nereikalauja daug laiko ir pastangų.

Makaronai su varške tikrai pradžiugins visą šeimą, ypač mažus vaikus. Be to, galite pasirinkti varškę pagal savo skonį. Jei norite lieknesnio varianto, galite naudoti lieso pieno varškę. Rezultatas bus toks pat puikus, o skani vakarienė garantuota.

Šaltinis: dzentlmenis.lv

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...