Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šviežių ir marinuotų agurkų salotų receptas: 8 minutės ir salotos paruoštos, o skonis – kaip restorane

Skanios vasariškos salotos su agurkais ir jautiena
2 min. skaitymo

Marinuotų ir šviežių agurkų derinys gali būti gana originalus. Siūlome jums paruošti skanų patiekalą pagal šį paprastą receptą, kuris užkariaus jūsų skonio receptorius!

Salotos su jautiena ir dviejų rūšių agurkais – labai skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti šventiniam stalui arba tiesiog vakarienei. Jautiena suteikia salotoms pikantišką mėsos skonį, o šviežių ir marinuotų agurkų derinys užkandžiui suteikia gaivumo ir vasaros prisiminimų. Dalijamės paprastu receptu, kurį kiekviena šeimininkė gali įgyvendinti savo virtuvėje.

Ingredientai agurkų salotoms

Salotoms paruošti reikės šių ingredientų:

  • 300 gramų jautienos
  • 100 gramų marinuotų agurkų
  • 100 gramų šviežių agurkų
  • 1 didelis svogūnas
  • 2-3 šaukštai majonezo
  • Druska ir prieskoniai pagal skonį
  • Švieži krapai arba petražolės papuošimui
Pasigaminkite skanias salotas su jautiena ir agurkais
Pasigaminkite skanias salotas su jautiena ir agurkais

Kaip pasigaminti agurkų salotas

Pirmiausia paruoškite jautieną. Nuplaukite ją ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Mėsą galite virti, kepti keptuvėje ar orkaitėje – bus lygiai taip pat skanu. Pasirinkite jums patogiausią gaminimo būdą. Palikite paruoštą jautieną, kol ji visiškai atvės iki kambario temperatūros, o tada supjaustykite mažais gabalėliais.

Marinuotus agurkėlius supjaustykite mažais kubeliais. Šviežius agurkus taip pat supjaustykite kubeliais. Svogūną smulkiai sukapokite.

Dideliame dubenyje sumaišykite jautieną, marinuotus agurkus, šviežius agurkus ir svogūnus. Įpilkite majonezo ir švelniai išmaišykite ingredientus, kad padažas tolygiai pasiskirstytų. Jei norite, majonezą galite pakeisti kitu padažu – grietine, jogurtu ar alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį.

Gatavos salotos papuoškite smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis. Prieš patiekdami, leiskite salotoms 2–3 valandas atvėsti šaldytuve – jos bus skanesnės atšaldytos.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primename: kviečiame diskutuoti pagarbiai ir laikytis bendravimo etiketo. Nepagarbūs, įžeidžiantys ar neapykantą skatinantys komentarai bus šalinami. Ačiū už supratingumą!

Komentuodami sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys gali būti tvarkomi pagal mūsų privatumo taisykles.