Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Atsakymai į klausimą „Kada…?“ Kada geriau valgyti bananus – ryte ar vakare?
Atsakymai į klausimą „Kada…?“Maistas / Gėrimai

Kada geriau valgyti bananus – ryte ar vakare?

Kada valgyti bananą - vakare ar ryte
Dalintis

Bananai – saldūs vaisiai, kuriuose gausu kalio, vitaminų B ir C. Jie ypač naudingi raumenų susitraukimui ir atpalaidavimui, taip pat baltymų sintezei, kuri padeda didinti raumenų masę. Tačiau naudingos savybės tuo nesibaigia.

Bananai – labai naudingi mūsų organizmui

Kaip pastebi ekspertai, bananai puikiai padeda organizmui papildyti energijos atsargas, taip pat gerina virškinimą. Savaime aiškų, kad šie geltoni vaisiai yra gana kaloringi. Todėl žmonėms, kurie rimtai susirūpinę savo figūros būkle, gali kilti klausimas, kuriuo metu geriausia valgyti bananus: ryte ar vakare.

Reikėtų pažymėti, kad tokio apribojimo nėra. Bet patartina produkto nevalgyti tuščiu skrandžiu, jis gali išprovokuoti opaligę.

Geriau laikytis intervalo ir valgyti vaisius bent jau praėjus pusvalandžiui, po pagrindinio valgio ar pusryčių. Taip pat galite mėgautis produktu valandą prieš pietus ar vakarienę.

Bananai po treniruotės bus ypač naudingi. Tokiu atveju raumenys atsigaus greičiau.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...