Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kodėl neturėtumėte kramtyti šokolado: svarbi saldumynų valgymo taisyklė
Maistas / Gėrimai

Kodėl neturėtumėte kramtyti šokolado: svarbi saldumynų valgymo taisyklė

Juodasis šokoladas
Dalintis

Šokoladas yra toks skanus saldumynas, kad kartais norisi suvalgyti visą plytelę iš karto. Tačiau neturėtumėte to daryti. Greitas šokolado vartojimas atims iš gurmano galimybę mėgautis visomis produkto skonio savybėmis.

Nepageidautina kramtyti šokoladą. Tai ne visai tinkamas būdas naudoti konditerijos gaminį. Norint pajusti ryškų šokolado skonį, reikia palaipsniui ištirpinti kiekvieną atskirą dalelę.

Įdomūs faktai apie juodąjį šokoladą

KAIP TEISINGAI VALGYTI ŠOKOLADĄ?

Pirmiausia turite nulaužti vieną gabalėlį nuo plytelės ir įdėti šį gabalėlį į burną. Šokolado nereikia kramtyti, jis pats ištirps savaime. Taigi šokoladą reikia vartoti lėtai.

Kitas privalumas valgant šokoladą lėtai – sumažėja rizika suvalgyti didelį produkto kiekį. Jei žmogus pamažu tirpdo šokolado daleles, tai sotumo jausmas ateis daug greičiau.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...