Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip tinkamai mirkyti avinžirnius prieš verdant?

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Kas gali būti skaniau už tinkamai išvirtą avinžirnių sriubą? Puikiai dera ir pavasarį, ir rudenį. Be to, juose yra daug naudingų mikroelementų, kurie būtini tiems, kurie laikosi subalansuotos mitybos. Mitybos specialistai pataria avinžirnių dėti į įvairius patiekalus.

Avinžirniai

Ne visoms šeimininkėms pavyksta teisingai ir skaniai išvirti avinžirnius. Prieš pradedant virti avinžirnius, jie išmirkomi iš anksto. Tokiu atveju jie išvirs daug greičiau. Taip sutaupomas laikas.

Avinžirnius įprasta suberti į dubenį ir užpilti vėsiu vandeniu. Paliekama per naktį, kad išbrinktų. Atminkite, kad avinžirniai turi būti vandenyje mažiausiai penkias valandas.

Jei nespėjote iš anksto pamirkyti avinžirnių, bent jau užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite porą valandų pastovėti. Tada galite virti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus