Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti skrebučius, net jei nėra skrudintuvo: ruošiame skanius pusryčius

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Sotus ir greitas užkandis skrebučio pavidalu yra tai, ko jums reikia pusryčiams. Duoną galima aptepti aliejumi, paštetu, uogiene, ant viršaus uždėti kiaušinį, daržoves, vaisius ar uogas ir valgyti be jokių priedų. Pagrindinė sąlyga – duonos gabalėliai turi būti apskrudę ir traškūs.

Skrebučiai be skrudintuvo

Tačiau kaip pagaminti skanius skrebučius, jei virtuvėje nėra skrudintuvo? Tai paprasta – naudokite keptuvę.

Svarbu: skrudinant reikia laikytis kelių sąlygų, kitaip rizikuojate gauti skrebučius prie išėjimo.

Pirma, jums reikės keptuvės su nepridegančia danga kepimui.

Antra, neturėtumėte pilti aliejaus į keptuvę. Padėkite griežinėlius ant sauso, gerai įkaitinto paviršiaus. Aliejumi galite tik šiek tiek patepti skrebučio paviršių.

Ir trečia, verta kepti ant lėtos ugnies, kartais skrebučius apverčiant – tik taip jie iš abiejų pusių taps vienodai apskrudę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus