Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neišmeskite abrikosų kauliukų: sužinokite kaip juos panaudoti gaminant maistą

1 min. skaitymo

Iki vasaros liko ne taip ir daug. Jau visai greitai galėsime mėgautis kaitria saule ir sunokusiais vaisiais, įskaitant sultingus abrikosus. Jeigu mėgstate abrikosus, žinote, kad šių vaisių viduje slepiasi kauliukas. Tačiau ar žinote, kad šiuos kauliukus galima panaudoti maisto gamyboje? Apie tai šiame straipsnyje.

Abrikosų kauliukai maisto gamyboje

Užuot siuntę juos į šiukšliadėžę, pasiimkite plaktuką. Jums reikės statybinio įrankio kauliukams išlukštenti, o po to iš kiekvieno iš jų reikia išimti šerdį.

Šerdį galima valgyti iš karto. Skonis kaip migdolų.

Daugelis šeimininkių žino abrikosų uogienės receptą, kai iš vaisiaus minkštimo buvo gaminama saldi uogienė, o tada į ją buvo dedami kauliukų šerdys.

Verta žinoti, kad didelių abrikosų kauliukai yra valgomi. Ši taisyklė negalioja kitiems kaulavaisiams – persikams, slyvoms ar nektarinams. Tik abrikosai turi valgomus kauliukus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus