Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką daryti, kad blynai būtų naudingesni mūsų organizmui?

1 min. skaitymo

Įsiklausykite į mitybos specialistų rekomendacijas ir valgykite blynus su daržovėmis ir kitais dietiniais įdarais. Viso grūdo miltų naudojimas padeda sumažinti blynų kaloringumą. Be to, kvietinius miltus iš dalies galima pakeisti avižų ar kitais miltais, kuriuose yra daugiau skaidulų.

Sveikesni blynai

Spalvotus blynus galite gaminti į tešlą įmaišę trintų špinatų, burokėlių, morkų.

Blynus galite gaminti ir mažiau kaloringus – be cukraus. Pieną galima pakeisti mineraliniu vandeniu.

Kaloringi blynai dažnai valgomi su įvairiais priedais – grietine, medumi, kondensuotu pienu, kitais saldžiais ar riebiais padažais. Kad blynai būtų naudingesni, įdarą jiems reikėtų ruošti iš daržovių, sūrio, liesų baltymų šaltinių.

Be to galite naudoti natūralų jogurtą be priedų, uogienes be cukraus, liesą žuvį ir žalumynus, kuriuos galima įvynioti į blyną.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus