Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardijamos 3 dažniausiai daromos klaidos gaminant kiaušinienę

1 min. skaitymo

Tokį paprastą patiekalą kaip kiaušinienė nėra lengva sugadinti, tačiau pasitaiko klaidų, kurios gali pabloginti maisto kokybę. Paprastai tokios klaidos daromos dėl skubėjimo.

ŠALTI KIAUŠINIAI

Patyrę virėjai rekomenduoja kiaušinius iš šaldytuvo išimti likus bent 15-30 minučių iki gaminimo. Tai padeda sušildyti gaminį iki patogios kambario temperatūros. Kambario temperatūros kiaušinius geriau kepti. Be to, tai padeda atsiskleisti skoniams.

KIAUŠINIŲ ĮMUŠIMAS TIESIAI Į KEPTUVĘ

Daugelis kiaušinius įmuša tiesiai į keptuvę. Dėl to net ir smulkūs lukšto gabaliukai gali tapti kiaušinienės „prieskoniu”. Todėl pirmiausia įmuškite kiaušinius į dubenį ir tada nusiųskite į keptuvę.

KEPIMAS ŠALTOJE KEPTUVĖJE

Jei nenorite, kad patiekalas priliptų prie keptuvės paviršiaus, pirmą reikia gerai įkaitinti keptuvę.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus