Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokių produktų nereikėtų plauti prieš gaminant: šios klaidos daromos kiekvienoje virtuvėje

1 min. skaitymo

Ne visus produktus galima ir reikia nuplauti prieš gaminant. Turėtumėte žinoti, kad ši nedidelė klaida turi įtakos paruoštų patiekalų skoniui.

PAUKŠTIENA IR ŽUVIS

Vištiena ir žuvis prieš kepimą neplaunami. Taigi, kovoti su bakterijomis yra nenaudinga ir netgi beprasmiška. Tas pats pasakytina apie jautieną, kiaulieną ir kitą raudoną mėsą. Be to, drėgmės perteklius sugadina patiekalo skonį.

GRYBAI

Grybų, ypač pirktų parduotuvėje, plovimas taip pat yra abejotinas triukas. Jūs negalėsite nuplauti bakterijų, tačiau, atsižvelgiant į tai, kaip greitai grybai sugeria vandenį, galite sugadinti patiekalą.

ŽALUMYNAI IŠ PARDUOTUVĖS

Kai ant pakuotės su žalumynais yra užrašas, kad salotos yra nuplautos, jų pakartotinai plauti nereikia.

KIAUŠINIAI

Vištų kiaušiniai nuplaunami prieš pat kepimą. Lukšto paviršiuje yra natūralus apsauginis sluoksnis, o jį nuplovus, produkto negalima ilgai laikyti net šaldytuve.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus