Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl patyrusios šeimininkės, verdant koldūnus, įmeta į keptuvę gabalėlį sviesto?

1 min. skaitymo

Virti koldūnus – ne pati sunkiausia kulinarinė procedūra. Atrodytų, su šio patiekalo gaminimu negali būti jokių ypatingų gudrybių: viskas žinoma. Tačiau patyrusios šeimininkės sugalvojo dar vieną įdomų „triuką”: į keptuvę įmeta nedidelį gabalėlį sviesto. Kam to reikia?

Gabalėlis sviesto verdant koldūnus

Šis veiksmas duoda labai įdomų rezultatą. Koldūnų gaminimo procesas dar labiau supaprastėja.

Sviesto kubelį reikia mesti į indą su verdančiu vandeniu ir koldūnais. Dėl šio paprasto veiksmo vanduo stipriai nesuputos.

Taigi nereikės nuolat stovėti prie viryklės su kiaurasamčiu rankose. Beje sviesto nereikia daug, užtenka vos 30-50 g. vienam puodui.

O jei sviestą pakeisime augaliniu aliejumi?

Tokiu atveju virėjas galės išspręsti kitą dažnai pasitaikančią problemą, koldūnai tiesiog nesulips.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus