Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl patyrusios šeimininkės, verdant koldūnus, įmeta į keptuvę gabalėlį sviesto?

1 min. skaitymo

Virti koldūnus – ne pati sunkiausia kulinarinė procedūra. Atrodytų, su šio patiekalo gaminimu negali būti jokių ypatingų gudrybių: viskas žinoma. Tačiau patyrusios šeimininkės sugalvojo dar vieną įdomų „triuką”: į keptuvę įmeta nedidelį gabalėlį sviesto. Kam to reikia?

Gabalėlis sviesto verdant koldūnus

Šis veiksmas duoda labai įdomų rezultatą. Koldūnų gaminimo procesas dar labiau supaprastėja.

Sviesto kubelį reikia mesti į indą su verdančiu vandeniu ir koldūnais. Dėl šio paprasto veiksmo vanduo stipriai nesuputos.

Taigi nereikės nuolat stovėti prie viryklės su kiaurasamčiu rankose. Beje sviesto nereikia daug, užtenka vos 30-50 g. vienam puodui.

O jei sviestą pakeisime augaliniu aliejumi?

Tokiu atveju virėjas galės išspręsti kitą dažnai pasitaikančią problemą, koldūnai tiesiog nesulips.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *