Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kada reikia sūdyti bulves jas verdant?

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Kulinarinės taisyklės egzistuoja ne tik todėl, kad jas sugalvojo koks nors šefas. Jos padeda teisingai ir skaniai paruošti maistą.

Pažvelkime į pavyzdį, pagrįstą bulvėmis. Jas dažnai ruošia dauguma žmonių, tačiau dalis jų nežino tinkamo momento, kada naudoti druską. Pasirodo tai turi labai didelę reikšmę.

Kada sūdyti?

Virėjai nerekomenduoja dėti druskos į šaltą vandenį. Tai kenkia bulvėms. Laikykitės gaminimo taisyklių, tik kai vanduo užverda galite pasūdyti bulves. Jei šis momentas praleistas, įdėkite druskos po 5 minučių.

Druskos norma yra maždaug 0,5 šaukštelio 1 litrui vandens.

Čia yra visos gudrybės, paslaptys ir taisyklės. Nieko sudėtingo. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad visa tai yra banalu ir suprantama, tačiau iš tikrųjų tai turi įtakos rezultatui. Išbandykite ir įsitikinkite patys.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus