Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Rožių žiedlapių uogienė – neįtikėtinas skanėstas geriant arbatą

1 min. skaitymo

Pasigaminkite originaliausią rožių žiedlapių uogienę. Ją labai lengva paruošti, o skonis neįtikėtinas.

Sudedamosios dalys:

  • 200 g rožių žiedlapių;
  • 500 g cukraus;
  • 0,5 šaukštelio citrinos rūgšties;
  • 250 g vandens.

Paruošimas:

Nupjaukite rožių žiedlapius, nuplaukite ir sudėkite į indą, kad nusausėtų. Po to paimkite puodą, sudėkite į jį žiedlapius, užpilkite cukrumi, citrinos rūgštimi ir užpilkite vandeniu.

Tada uždengę dangčiu pastatykite ant silpnos ugnies. Palikite virti apie 20 minučių, tada nukelkite uogienę nuo ugnies ir palikite pastovėti kelias valandas, o dar geriau – per naktį.

Ryte uogienę vėl pastatykite ant ugnies ir virkite 10 minučių. Po to supilkite uogienę į sterilizuotą karštą stiklainį, uždarykite dangteliu ir apverskite aukštyn kojomis, kol atvės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus