Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl neturėtumėte naudoti kečupo kaip picos padažo: kiekvienas tai turėtų žinoti

1 min. skaitymo

Padažas, naudojamas picos tešlai sutepti, yra vienas iš esminių picos gaminimo ingredientų. Dažnai tam panaudojamas kečupas. Tačiau tai yra labai didelė klaida. Bent jau taip mano patyrę picų kepėjai. Jų nuomone, kečupas tinkamas patiekti tik prie virtos mėsos, žuvies, daržovių ar spagečių.

Vietoj jų garsūs virėjai pataria naudoti pomidorų pastą arba pomidorų tyrę, pridedant aromatinių žolelių (baziliko, rozmarino) ir kitų prieskonių.

Beje, apie majonezo tepimą ant picos pado taip pat negali būti nė kalbos. Šio produkto paskirtis – gardinti žuvies ar bulvių salotas ir marinuoti mėsą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus