Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kada į sriubą dėti grikių?

1 min. skaitymo

Grikiai tinka ne tik košei, bet ir sriubai gaminti. Sriubą su grikių kruopomis gana lengva paruošti. Ją gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos.

Grikių panaudojimas sriubai

Tačiau turėtumėte atsižvelgti į grikių virimo ypatumus. Daugelis šeimininkių ginčijasi, kada tiksliai mesti grikius į keptuvę. Pirmiausia grikius suberkite į sietelį ir nuplaukite tekančiu vėsiu vandeniu. Po to leiskite skysčiui gerai nutekėti, tada grikius sudėkite į sausą keptuvę be aliejaus.

Kitas žingsnis – kepkite grikius apie penkias minutes. Kepimo metu juos maišykite.

Ši paprasta procedūra padeda grikiams geriau atskleisti savo skonį.

Tik tada, kai į paruoštą sultinį bus sudėti visi kiti ingredientai, į jį reikėtų sudėti grikius. Tada sriubą reikia virti apie 10-15 minučių. Prieš patiekdami grikių sriubą, leiskite jai kelias minutes pastovėti.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *