Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip teisingai įmušti kiaušinius: nedarykite to peiliu

1 min. skaitymo

Kiaušiniai yra vienas populiariausių patiekalų – ypač populiarus keptas variantas. Kiekvienas virtuvės šefas turi savo kiaušinių įmušimo būdą – dauguma jų naudoja peilį arba kitą metalinį ir plokščią daiktą.

Virtuvės šefai tikina, kad naudoti peilį nėra geriausias pasirinkimas, nes viršutinį lukštą galima pažeisti taip, kad lukšto likučiai pateks į baltymą.

Taigi išsiaiškinkime, kaip teisingai įmušti kiaušinį.

Kaip įmušti kiaušinį, kad neliktų lukšto likučių?

Akivaizdžiausias būdas – naudoti plokščią lėkštę, stalą ar kitą plokščią paviršių. Taip pat galite naudoti neaštrius kampus, pavyzdžiui, keptuvės kraštą arba metalinę lėkštę.

Pagrindinė virėjo užduotis – sukurti nedidelį įtrūkimą, kad turinį būtų galima supilti į keptuvę ar indą be lukšto likučių. Reikėtų pažymėti, kad net jei į patiekalą pateks šiek tiek lukšto, jis nepadarys didelės žalos skrandžiui ar virškinimui.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus