Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti džiovintus grybus?

1 min. skaitymo

Džiovintų grybų paruošimas

Pamirkykite grybus šaltame vandenyje apie 1-2 valandas. Tada džiovintus grybus reikia virti apie 30 minučių. Vandens, kuriame buvo mirkomi grybai, neišpilkite, o tik nupilkite nuosėdas ir virkite jame grybus. Taip išvirti grybai bus daug skanesni.

Baltus grybus mirkykite 1 valandą ir virkite 20 minučių. Džiovintos voveraitės geriau suvirs ir išvirs, jei verdant įdėsite truputį geriamosios sodos.

Kad džiovinti grybai primintų šviežių grybų skoni, prieš virdami pamirkykite juos piene apie 1 valandą.

Taip gali būti paruošiami įvairūs grybai, pvz.: baravykai, raudonikiai, lepšiai, voveraitės ir kiti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus