Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jūs tikrai darote šią klaidą kepant vištienos krūtinėlę: taip kepdami mėsą, ji niekada nebus sultinga

1 min. skaitymo

Ne visada pavyksta iškepti vištieną taip, kad ji būtų minkšta ir sultinga. Pasirodo, kad daromos net dvi klaidos. Štai kodėl vištienos krūtinėlė gaunasi kieta ir sausa. Kaip to išvengti?

KAIP TEISINGAI IŠKEPTI VIŠTIENOS KRŪTINĖLĘ?

Pirmoji dažnai pasitaikanti klaida – per sūrus marinatas. Vištieną būtina marinuoti, kad mėsa suminkštėtų, tačiau reikėtų nepadauginti druskos.

Druska iš mėsos ištrauks visą vandenį. Naudokite prieskonius be druskos ar žolelių. Galite įpilti šiek tiek citrinos sulčių arba acto, kad mėsa taptų sultingesnė.

Antroji klaida – dažnas vištienos krūtinėlės apvertimas mentele kepimo metu.

Jei nuolat judinsite filė keptuvėje, išbėgs visos sultys. Apskritai nekepkite vištienos per ilgai. Vos tik kepimo metu pasirodo baltos mėsos sultys, galite baigti kepti. Mėsa bus sultinga ir minkšta.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus