Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kada į sriubą dėti prieskonius: kulinarinės gudrybės

1 min. skaitymo

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad sriubos gaminimas nėra sudėtingas. Tačiau iš tiesų svarbu nepamiršti niuansų, kurie gali sugadinti patiekalą arba padaryti jį daug kartų skanesnį.

Įprasta į sriubą dėti pipirų, lauro lapų ir kitų prieskonių, kurie teigiamai veikia sriubos skonį. Taip pat svarbu žinoti, kada prieskonius reikia dėti į sriubą:

  • Į sriubą dažnai dedama prieskoninių žolelių, česnakų, pipirų ir kt. Tačiau tai reikėtų daryti likus 5 minutėms iki virimo, kad jos spėtų paskleisti savo aromatą ir skonį.
  • Druską rekomenduojama įberti likus 10-20 minučių iki pirmojo patiekalo virimo pabaigos, kai visi pagrindiniai ingredientai jau paruošti. Tokiu atveju druska įsigers tolygiai, o skonis bus intensyvesnis.
  • Verdant barščius, druskos reikėtų dėti jau po virimo.
  • Lauro lapą galima įmesti į puodą likus 5-10 minučių iki sriubos virimo pabaigos. Reikėtų nepamiršti, kad jį geriau vėliau išimti, kitaip jis gali suteikti tik papildomo kartumo.
  • Šviežios žolelės turėtų būti dedamos išjungus kaitrą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus