Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Jei uogienė yra cukruota, ar ją galima valgyti?
Maistas / Gėrimai

Jei uogienė yra cukruota, ar ją galima valgyti?

Cukruota uogienė
Dalintis

Daugelis iš mūsų mėgsta mėgautis uogiene su puodeliu arbatos. Kai kurie žmonės ją gamina patys, o kiti mieliau renkasi pirkti. Tačiau kartais tenka susidurti su tuo, kad uogienė tapo cukruota. Tačiau ne visi žino, ar tokiu atveju galima valgyti produktą. Išsiaiškinkime.

Mitybos specialistai pagaliau nutarė šį klausimą išspręsti. Ekspertai pažymėjo, kad svarbu atkreipti dėmesį į vieną niuansą.

Gali būti, kad buvo pažeista gaminio paruošimo ar laikymo technologija. Jei uogienė nesurūgo, ją galima valgyti.

Jei kyla abejonių dėl šviežumo, tuomet geriau susilaikyti nuo tokio gaminio naudojimo, antraip galima apsinuodyti maistu, įspėjo specialistai.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....