Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kokius prieskonius vertėtų dėti į sriubą: ji taps daug skanesnė ir aromatingesnė
Maistas / Gėrimai

Kokius prieskonius vertėtų dėti į sriubą: ji taps daug skanesnė ir aromatingesnė

Kokius prieskonius vertėtų dėti į sriubą
Dalintis

Nuo vaikystės visi žino, kad sriuba yra svarbus patiekalas, kuris privalo būti mitybos racione. Jei norite, kad patiekalas būtų ne tik sveikas, bet ir skanus, turėtumėte pasirinkti tinkamus prieskonius. Tai ingredientai, kurie gali gerokai pagerinti bet kokios sriubos aromatą ir skonį.

Ką dėti į sriubą?

Šį dietinį patiekalą puikiai papildys džiovinti česnakai, bazilikai, rozmarinai ar petražolės. Be to, galite atkreipti dėmesį į karį.

Jei ant viryklės užvirė kvepianti grybų sriuba, galite įdėti juodųjų arba raudonųjų pipirų, čiobrelių ir muskato riešuto. Taip pat tinka rozmarinas, šviežias arba džiovintas česnakas.

Vištienos ar žuvies sultinį papildys krapai ir petražolės, lauro lapas, pipirų mišinys arba šafranas.

Verta paminėti, kad svarbu ne tik pasirinkti sriubai tinkamus priedus, bet ir laiku juos sudėti į puodą. Pavyzdžiui, šviežių prieskoninių žolelių reikėtų dėti virimo pabaigoje, o sausų prieskonių geriausia dėti viduryje proceso, kad jie spėtų atskleisti savo skonį ir aromatą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...