Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiek laiko plakti grietinėlę: kaip tai padaryti teisingai

1 min. skaitymo

Plakimui geriau imti grietinėlę, kurios riebumas ne mažesnis kaip 30 %, tačiau geriau rinktis 33-35 % riebumo produktą. Patyrę virėjai žino, kaip svarbu tinkamai išplakti grietinėlę.

Apžvelkime šios procedūros ypatumus.

Kaip teisingai suplakti grietinėlę?

Pirmiausia produktą reikia gerai atšaldyti kelias valandas arba per naktį. Taip pat pageidautina, kad maišytuvo plaktuvai būtų šalti.

Stipriai suplakite grietinėlės pakuotę ir supilkite ją į sausą ir švarų indą. Kad išvengtumėte sluoksniavimosi, svarbu nustatyti nedidelį maišytuvo greitį.

Greitį didinkite palaipsniui, didžiausią greitį pasiekdami judindami maišytuvą ratu.

Grietinėlės plakimo laikas priklauso nuo norimos konsistencijos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus