Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip patiekale pakeisti sviestą ir išlaikyti ryškų skonį: trys geros alternatyvos

1 min. skaitymo

Sviesto skonis puikus ir jis puikiai dera su kitais ingredientais kepant ar skrudinant. Tačiau jame esantis didelis cholesterolio kiekis gali pakenkti sveikatai. Žinoma yra ne mažiau skanių, bet tikrai sveikesnių alternatyvų. Jose nėra cholesterolio ir jos nekelia grėsmės jūsų figūrai.

Saulėgrąžų arba alyvuogių aliejus

Šie augaliniai aliejai puikiai tinka blynams, keksiukams ar sausainiams kepti. Pavyzdžiui, vynuogių kauliukų aliejus patiekalams suteikia natūralaus skonio ir aromato. O alyvuogių arba avokadų aliejus yra puikus pagrindas sumuštiniams.

Džiovintų pomidorų ir alyvuogių pasta

Vietoj sviesto sumaišykite pomidorų pastą, alyvuogių aliejų, moliūgų sėklas ir česnaką ir pasigaminkite gardų marinatą. Užtepkite jo ant sumuštinių ar skrebučių.

Humusas ir pupelių bei obuolių pasta

Humusas yra puiki sveika sviesto alternatyva sumuštiniams ir apkepams. Tačiau pupelių ir obuolių pastą galite pasigaminti namuose pagal veganišką receptą.

Taigi, išbandykite šiuos sveikus ir sočius sviesto pakaitalus, kad pagerintumėte patiekalų skonį ir savo sveikatą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus