Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip gaminti visiškai klasikinius kotletus: laiko patikrintas receptas
Maistas / Gėrimai

Kaip gaminti visiškai klasikinius kotletus: laiko patikrintas receptas

Tradicinių kotletų receptas
Dalintis

Daugelis žmonių mano, kad klasikiniai kotletai visada buvo ir bus patys geriausi. Sunku nesutikti su šiuo teiginiu. Štai kodėl verta palepinti save ir savo šeimos narius šiuo patiekalu.

Ingredientų sąrašas:

  • maltos mėsos (2 dalys jautienos, 3 dalys kiaulienos);
  • 1-2 svogūnai;
  • du šaukštai vandens;
  • apie šimtą gramų džiūvėsėlių;
  • druskos;
  • pasirinktinai dvi skiltelės česnako ir pipirų.

Kaip gaminti:

  1. Šiame recepte kiaušinių nereikia. Duonos vaidmenį atliks džiūvėsėliai. Pirmiausia maltą mėsą reikia pasūdyti. Tada sudėkite smulkintą svogūną.
  2. Jei nuspręsite įdėti pipirų ir česnakų, turėtumėte tai padaryti šiame etape.
  3. Po to sudėkite džiūvėsėlius ir supilkite nurodytą kiekį vandens. Gerai išmaišykite. Paruošta mėsa turi stovėti šaldytuve ne mažiau kaip keturiasdešimt minučių.
  4. Po to galite pradėti kepti.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....