Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl šefai rekomenduoja grikius prieš kepimą pakepinti keptuvėje?

1 min. skaitymo

Daugelis žino, kad be išankstinio paruošimo grikių geriau nevirti: rezultatas gausis vidutiniškas. Todėl yra paslapčių ir gudrybių, kurios gali padaryti grikius aromatingesnius ir skanesnius.

Viena iš šių paslapčių – prieš verdant kruopas iš anksto jas pakepinti.

Kokia šios gudrybės nauda?

Jei tai padarysite, galite nustebti, kokia aromatinga ir minkšta bus košė. Ji netgi įgauna naują ir įdomų, riešutus primenantį skonį.

Paslaptis paprasta. Kai kruopos kepamos sausoje keptuvėje, pradeda gamintis aliejus. Dėl to pagaminto patiekalo skonis ir aromatas tampa daug geresnis.

Tačiau svarbu suprasti, kad grikių nereikėtų perkepti. Pakepti užtenka vos kelias minutes.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus