Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepimo rankovė ar folija: kas geriau tinka mėsai kepti?

1 min. skaitymo

Palyginome, ką geriau naudoti mėsai kepti – rankovę ar foliją. Kurį iš šių dviejų kepimo būdų turėtumėte rinktis?

Šilumos pasiskirstymas

Kepimo rankovė užtikrina tolygesnį šilumos pasiskirstymą aplink mėsą, todėl mėsa iškepa tolygiau. Be to, kepimo rankovės izoliacija padeda greičiau ir tolygiau iškepti mėsą.

Kepimo rankovės naudojimas

Patogumas

Folija dažnai pasirenkama dėl lengvo plastiškumo ir universalaus formavimo. Todėl ji laikoma naudingesniu pasirinkimu.

Kita vertus, kepimo rankovė gali būti nepatogi įvairiems kepimo būdams. Vis dėlto galimybė naudoti kepimo rankovę be papildomų reikmenų nusveria praktiškumo veiksnį.

Drėgmės išlaikymas

Kepimo rankovės privalumas – ji veiksmingai sulaiko natūralias mėsos sultis, todėl kepant mėsa išlieka drėgna ir sultinga. Be to, dėl didesnio kepimo rankovės garų poveikio mėsa tampa minkšta ir sultinga.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus