Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl į blynų tešlą reikia įpilti verdančio vandens: kas iš to gausis?

1 min. skaitymo

Kai kurie žmonės į blynų tešlą niekada nepila verdančio vandens. Daugelis net nežino, kad taip galima daryti. Faktas tas, kad verdantis vanduo pagerina tešlos konsistenciją. Dėl to blynai virsta tikru kulinariniu šedevru.

Kas atsitinka, jei į blynų tešlą įpilame verdančio vandens?

Jei į blynų tešlą įpilama aukštos temperatūros vandens, miltai apsiplikys. Rezultatas – puikios konsistencijos tešla. Iš tokio pagrindo bus gaminami labai ploni, neįtikėtinai švelnūs ir stiprūs blynai. Patiekale taip pat atsiras skylučių. Kitaip tariant, blynai taps ažūriniai.

Kaip į blynų tešlą įpilti verdančio vandens?

Tai reikėtų daryti tik po to, kai įmaišote likusius ingredientus.

  1. Pirmiausia į dubenį reikia įmušti tris kiaušinius, įpilti 250 mililitrų pieno, įdėti druskos (0,5 šaukštelio) ir cukraus pudros (1,5 šaukšto).
  2. Masę suplakti plaktuvu. Į gautą skystį supilti pusantro puodelio miltų.
  3. Vėl išmaišę, į tešlą įpilkite dar 250 ml pieno.
  4. Po trečiojo blynų pagrindo „apdorojimo” plaktuvu į dubenį pamažu supilkite stiklinę verdančio vandens. Tuo pačiu metu maišykite tešlą.
  5. Tada masę dar kartą išmaišykite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus