Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl grikiai kartūs: pagrindinės priežastys

1 min. skaitymo

Grikiai sočios bei skanios kruopos. Tačiau kartais jie gali turėti ryškų kartų prieskonį. Tokio patiekalo niekas nenori valgyti. Tačiau svarbu suprasti, kad priežastis slypi mūsų klaidose.

Dėl ko grikiai gali būti kartūs?

Nepakankamas pirminis apdorojimas

Ne veltui grikius visada rekomenduojama kruopščiai perplauti: taip atsikratoma visų nereikalingų „komponentų”, kurie gadina skonį.

Virimas ir proporcijos

Vienai stiklinei kruopų įpilkite du puodelius vandens. Taip grikiai išvirs tobulai.

Be to, nevirkite grikių per ilgai: reikia 20 minučių, kad kruopos pasiektų visišką minkštumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus