Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Šis ingredientas ryžius padaro daug kartų skanesnius: atskleidžiame turkų šeimininkių paslaptį
Maistas / Gėrimai

Šis ingredientas ryžius padaro daug kartų skanesnius: atskleidžiame turkų šeimininkių paslaptį

Skaniai išvirti ryžiai
Dalintis

Ši gudrybė ryžius pavers restorano patiekalu. Sunku patikėti, bet paprasti ryžiai gali pasirodyti itin skanūs, jei juos paruošite ypatingu būdu.

Visų pirma, į ryžius reikėtų įdėti vieną slaptą ingredientą. Tai paprasčiausias sviestas.

Paprasčiausias receptas

Į indą su verdamais ryžiais įdėkite sviesto – po 70 g 1 puodeliui ryžių.

Taikant šį būdą garnyras taps auksinis, traškus ir labai sotus – visi namuose šį patiekalą nušluos nuo stalo.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...