Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tai atlikite prieš kepdami: kotletai niekada nesubyrės ir netaps „guminiai”

1 min. skaitymo

Gamindami kotletus daugelis žmonių susiduria su problema, kai kepant jie pradeda byrėti. Viskas dėl netinkamo paruošimo ir dažnų klaidų. Todėl verta atidžiau pasidomėti, kaip užtikrinti, kad kotletai kepant nesubyrėtų.

Tinkama sudėtis

Prieš kepdami kotletus, turite atkreipti dėmesį į ingredientų sudėtį. Norint užtikrinti, kad kotletai gerai išlaikytų formą, rekomenduojama į masę pridėti rišamųjų ingredientų, pvz.

  • kiaušinį;
  • pieno
  • duonos trupinių arba miltų.

Jie padės išlaikyti kotletų struktūrą ir neleis jiems kepant subyrėti.

Kaip formuoti kotletus?

Svarbu juos tolygiai suspausti ir padėti ant lygaus paviršiaus. Formuodami atkreipkite dėmesį į dydį. Jei kepsneliai bus skirtingo dydžio, kepimas gali būti nevienodas.

Kotletų atvėsinimas

Suformavę kotletus, atvėsinkite juos šaldytuve. Taip jie taps tankesni ir kepdami geriau išlaikys formą. Rekomenduojama prieš kepant kotletus palikti šaldytuve 30-60 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus