Gamindami pyragus daugelis žmonių bando eksperimentuoti ir naudoja įvairias gudrybes. Kodėl nepabandžius į pyragų įdarą įmaišyti neįprastų ingredientų? Jie gali turėti didelę įtaką skoniui ir daugumai žmonių tai bus atradimas.
Ko galima dėti į įdarą gaminant pyragus?
Pyragų gamyba yra tikras menas. Tačiau tai nereiškia, kad turite laikytis griežtų taisyklių. Į miltus galite pridėti neįprastų ingredientų, kad sukurtumėte unikalų skonį ir aromatą.
Jogurtas arba kefyras
Į tešlą įmaišius jogurto arba kefyro, tešla taps švelni ir lengva, o maloni rūgštelė subalansuos įdaro skonį.
Garstyčios
Šiek tiek garstyčių tešlai suteiks įdomų pikantišką skonį ir aromatą, kuris maloniai papildys mėsos įdarą.
Varškė
Į tešlą įdėjus varškės, ji taps švelnesnė ir drėgnesnė, todėl pyragėliai bus sultingesni ir aromatingesni.
Medus
Šiek tiek medaus tešloje suteiks pyragams lengvo saldumo ir skonio, kuris puikiai derės su įvairiais įdarais, ypač vaisiais ir uogomis.
Žolelės
Įdėjus smulkintų žolelių, pavyzdžiui, petražolių, krapų ar bazilikų, pyragaičiai įgaus gaivų ir aromatingą skonį, kuris patiks visiems.
Kokosų dribsniai
Šiek tiek kokosų dribsnių tešloje suteiks pyragams švelnaus tropinio aromato ir nepakartojamo skonio, kuris pralinksmins net ir apniukusią dieną.
Citrusinių vaisių žievelės
Šiek tiek citrinos arba apelsino žievelės tešloje suteiks pyragams gaivaus citrusinių vaisių aromato ir nepakartojamo skonio. Toks priedas gali pasirodyti prieštaringas, tačiau aromatas ir skonis jus tikrai nustebins.