Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti kapučino be kavos aparato: kapučino receptas namuose
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti kapučino be kavos aparato: kapučino receptas namuose

Kapučino
Dalintis

Kapučino recepto namuose negalima pavadinti sudėtingu, tačiau reikia tiksliai laikytis nustatytų proporcijų ir vadovautis instrukcijomis, nes viena klaida jūsų gėrimą gali paversti nevykusiu gėrimu.

Tad, kaip pasigaminti kapučino be kavos aparato, nes tam, kad galėtumėte mėgautis šiuo gėrimu, nebūtina virtuvėje turėti profesionalios įrangos.

Svarbu nepamiršti vieno dalyko: patiekti idealiai tinka keraminiai puodeliai, kurių sienelės turi būti storos. Negaminkite gėrimo šaltoje stiklinėje, nes jis labai greitai atvės ir skonis nebus malonus.

Kapučino receptas be kavos aparato

Išvirkite du puodelius stiprios kavos. Atkreipkite dėmesį, kad ruošiant kavą paviršių turėtų padengti tiršta kreminė puta.

Tada atskirame dubenyje pašildykite pieną. Tai galite daryti ant kaitlentės arba mikrobangų krosnelėje. Įsitikinkite, kad temperatūra neviršija 60-70 laipsnių.

Tada pieną suplakite šluotele arba specialiu miniatiūriniu maišytuvu. Taip susidarys tirštos, tolygios putos.

Supilkite kavą, kol trečdalis puodelio bus pilnas, tada atsargiai plona srovele supilkite išplaktą pieną.

Dabar jau žinote, kaip pasigaminti kapučino namuose be brangaus kavos aparato. Jei norite, galite pabarstyti cinamonu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...