Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Itališkos salotos: šviežumas ir sodrumas kiekviename kąsnyje

1 min. skaitymo

Sultingų daržovių, švelnaus tuno ir aromatingo padažo derinys šias salotas paverčia ne tik nepaprastai skaniomis, bet ir neįtikėtinai sveikomis.

Ingredientai:

  • Salotų mišinys (pagal jūsų skonį) – 1 pakuotė
  • Agurkas – 1 vnt
  • Vyšninių pomidorų – 2-3 vnt
  • Morkos – 1 vnt
  • Tuno filė aliejuje – 1 skardinė
  • Svogūnas – 1/2 vnt
  • Druskos ir pipirų – pagal skonį
  • Alyvuogių aliejaus – 2 valg. š.
  • Balzaminio acto – 1 valg. š.

Paruošimas:

  1. Salotų mišinį, agurkus, vyšninius pomidorus ir svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite.
  2. Iš tuno išpilkite aliejų ir sutrinkite jį šakute.
  3. Sudėkite visus ingredientus į salotinę, įberkite druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto.
  4. Salotas išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.
  5. Patiekite salotas atšaldytas, mėgaudamiesi itališkos virtuvės šviežumu ir turtingumu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus