Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Puikus užkandis kuris patiks kiekvienam: mėsos piršteliai su grybais

1 min. skaitymo

Šis patiekalas tinka ir šventiniam, ir kasdieniam valgymui. Šį užkandį pasigaminsite maždaug per 1 valandą. Garantuojame, mėgausitės kiekvienu kąsniu.

Jums reikės:

  • 1 kg kiaulienos sprandinės;
  • 500 g jūsų pasirinktų grybų;
  • 2 vidutinio dydžio svogūnų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2 kiaušinių;
  • 150 g džiūvėsėlių;
  • Augalinis aliejus kepimui;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimo procesas:

  1. Svogūną, česnaką ir grybus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir kepkite juos, kol taps auksinės spalvos.
  2. Nuo mėsos nupjaukite riebalus ir plėves ir supjaustykite ją plonais griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai išmuškite.
  3. Jei mėsos gabalai per dideli, perpjaukite juos į dvi dalis. Pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite šiek tiek faršo ir susukite į ritinėlį, užlenkdami kraštus.
  4. Įkaitinkite aliejų. Kiekvieną suktinuką pirmiausia panardinkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius ir kepkite ant vidutinės ugnies po minutę iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
  5. Sumažinkite kaitrą iki silpnos, uždenkite suktinukus dangčiu ir kepkite dar 40 minučių vis pavartydami.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus