Maistas / Gėrimai

Kaip kepti stintą?

Kiekvienais metais sausio mėn. pradeda kibti stintos. Šviežių stintų galima rasti turgavietėse, pas žvejus, žvejų „kioskeliuose“, parduotuvėse ir netgi jų prieigose.

Taip pat šeimininkės laukia, kada jų vyrai, grįžę iš žvejybos, pradžiugins giliuose ežeruose, Baltijos jūroje ar Kuršių mariose agurkais kvepiančiomis žuvimis.

Kad šeimininkėms, žmonoms ar vyrams nereikėtų galvoti ir ieškoti kaip kepti stintą, pateikiame laiko patikrintą receptą:

Kaip kepti stintą?

Reikės:

  • 1 kg stintų;
  • miltų;
  • aliejaus;
  • druskos;
  • agurko (šviežio);
  • grietinės.

Kaip paruošti stintą:

Stintas išdarinėkite, nuplaukite, išvoliokite miltuose ir kepkite karštame aliejuje.

Iškepusias stintas pabarstykite druska.

Agurką pjaustykite kubeliais, paskaninkite druska, išmaišykite su grietine.

Patiekalą valgykite su juoda duona.

Skanaus!!!

 

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Mindaugas Bružas

KAIPKADA.LT naujienų, straipsnių, patarimų autorius. Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button