Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip kepti stintą? Patyrusių šefų patarimai

1 min. skaitymo

Kiekvienais metais sausio mėn. pradeda kibti stintos. Šviežių stintų galima rasti turgavietėse, pas žvejus, žvejų „kioskeliuose”, parduotuvėse ir netgi jų prieigose.

Taip pat šeimininkės laukia, kada jų vyrai, grįžę iš žvejybos, pradžiugins giliuose ežeruose, Baltijos jūroje ar Kuršių mariose agurkais kvepiančiomis žuvimis.

Kad šeimininkėms, žmonoms ar vyrams nereikėtų galvoti ir ieškoti kaip kepti stintą, pateikiame laiko patikrintą receptą:

Kaip kepti stintą

Kaip kepti stintą? Rekomenduoja šefas Vytautas

Reikės:

  • 1 kg stintų;
  • miltų;
  • aliejaus;
  • druskos;
  • agurko (šviežio);
  • grietinės.

Kaip paruošti stintą:

  1. Stintas išdarinėkite, nuplaukite, išvoliokite miltuose ir kepkite karštame aliejuje.
  2. Iškepusias stintas pabarstykite druska.
  3. Agurką pjaustykite kubeliais, paskaninkite druska, išmaišykite su grietine.
  4. Patiekalą valgykite su juoda duona.
  5. Skanaus!!!

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus