Maistas / Gėrimai

Kaip kepti stintą?

Kiekvienais metais sausio mėn. pradeda kibti stintos. Šviežių stintų galima rasti turgavietėse, pas žvejus, žvejų „kioskeliuose“, parduotuvėse ir netgi jų prieigose.

Taip pat šeimininkės laukia, kada jų vyrai, grįžę iš žvejybos, pradžiugins giliuose ežeruose, Baltijos jūroje ar Kuršių mariose agurkais kvepiančiomis žuvimis.

Kad šeimininkėms, žmonoms ar vyrams nereikėtų galvoti ir ieškoti kaip kepti stintą, pateikiame laiko patikrintą receptą:

Kaip kepti stintą?

Reikės:

  • 1 kg stintų;
  • miltų;
  • aliejaus;
  • druskos;
  • agurko (šviežio);
  • grietinės.

Kaip paruošti stintą:

Stintas išdarinėkite, nuplaukite, išvoliokite miltuose ir kepkite karštame aliejuje.

Iškepusias stintas pabarstykite druska.

Agurką pjaustykite kubeliais, paskaninkite druska, išmaišykite su grietine.

Patiekalą valgykite su juoda duona.

Skanaus!!!

 

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat skaitykite
Close
Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: