Maistas / GėrimaiStraipsniai

Kaip sumalti aguonas?

Norint aguonas panaudoti aguonpienui (aguonų pienui), būtina aguonas suminkštinti ir sumalti, kad išsiskirtų aromatas, aliejai ir skonis.

Pateikiame trumpą instrukciją kaip sumalti aguonas.

Pirmasis variantas:

  1. Nuplikykite aguonas karštu vandeniu;
  2. Sumalkite aguonas mėsmale.

Antrasis variantas:

  1. Nuplikykite aguonas karštu vandeniu;
  2. Sumalkite aguonas kavamale.

Ant sumaltų aguonų pilamas pienas ir dedama cukraus pagal skonį. Aguonų pienas su kūčiukais – pats geriausias pasirinkimas.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Mindaugas Bružas

KAIPKADA.LT naujienų, straipsnių, patarimų autorius. Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button