Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitas blynų receptas, apie kurį žino nedaugelis – kepu septynias dienas per savaitę, nes vyras vis nori ir nori!

Blynų įdaras su varške
2 min. skaitymo

Blynai – vienas universaliausių patiekalų, jie tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Kad šis patiekalas nepradėtų nusibosti, siūlome jums išbandyti netradicinį, bet itin skanų įdaro receptą, kurį įvertins visa šeima.

Blynai – paprasta tešla iš pieno, kiaušinių ir miltų, tačiau jie tampa tikru skanėstu tik tada, kai juose atsiranda gardus įdaras. Būtent įdaras lemia, ar blynas bus paprastas užkandis, ar sotus, pilnavertis patiekalas.

Svarbu prisiminti – blynas be įdaro tėra paprasta kepta tešla. O kai viduje – skanus įdaras ir jis dar šiek tiek pakepamas ar užkepamas orkaitėje, tai jau visai kitas reikalas. Blynai su įdaru visada populiaresni: jie sotesni, skanesni ir verti kiekvieno kąsnio.

Trys įdarai, kuriuos verta išbandyti

1. Varškės įdaras – amžina klasika

Paimkite naminės varškės, įmuškite kiaušinio trynį, įberkite šiek tiek cukraus pagal skonį ir įmaišykite išmirkytų razinų. (Razinoms užpilkite verdančio vandens – taip jos suminkštės.) Viską gerai išmaišykite – įdaras bus švelnus, saldus ir toks skanus, kad galėsite valgyti net be blynų!

2. Vištienos įdaras – sotus ir maistingas

Vištienos krūtinėlę apkepkite, tuomet sumalkite mėsmale arba susmulkinkite. Įmaišykite kiaušinį, šiek tiek druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių. Rezultatas – skanus, sotus įdaras, tinkantis tiek vaikams, tiek suaugusiems. Patiekite su šaukšteliu grietinės ant viršaus – bus dar gardžiau.

Blynų įdaras su mėsa
Blynų įdaras su mėsa

3. Grybų įdaras – aromatingas ir tinkamas pasninkui

Grybus (tinka pievagrybiai ar miško grybai) apkepkite su svogūnais, paskaninkite druska ir pipirais. Įdaras iškepa kvapnus ir sultingas – tobulas rudeninis skonis. Tinka pasninko dienoms, o jei blynus kepate be pieno – naudokite vandenį arba augalinį pieną ir turėsite visiškai liesą patiekalą.

Išbandykite šiuos įdarus ir pamatysite – blynai vėl taps mylimiausiu šeimos patiekalu. Jei pageidaujate, galiu pateikti dar ir saldžių arba vegetariškų įdarų idėjų!

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primename: kviečiame diskutuoti pagarbiai ir laikytis bendravimo etiketo. Nepagarbūs, įžeidžiantys ar neapykantą skatinantys komentarai bus šalinami. Ačiū už supratingumą!

Komentuodami sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys gali būti tvarkomi pagal mūsų privatumo taisykles.