Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip virti pieną, kad jo nesutrauktų: metodai, kurie niekada nepavyko

Pieno virimas
1 min. skaitymo

Virintas pienas yra ne tik įvairių patiekalų ruošimo pagrindas, bet ir sveikas gėrimas. Štai kodėl taip svarbu žinoti mažus triukus, kuriuos aktyviai naudoja patyrę virėjai, kad nesugadintų gaminimo proceso.

Taigi, pirmiausia reikia atsižvelgti į tai, kad pienui virti geriau naudoti atskirą indą, nes karštas skystis gali sugerti įvairius kvapus.

Jei nenorite, kad pienas pridegtų, naudokite storadugnį puodą. Prieš dėdami puodą ant viryklės, jį nuplaukite šaltu vandeniu.

Pienas nenubėgs ant viryklės, jei keptuvės sieneles patepsite plonu sviesto sluoksniu.

Putų atsiradimo galite išvengti dažnai maišydami pieną, kol jis verda.

Kai skystis užvirs, greitai jį atvėsinkite. Atlikus šiuos du paprastus veiksmus, jums nebereikės nupūsti putų.

Galiausiai, patyrusios namų šeimininkės, virdamos pieną, įberia arbatinį šaukštelį cukraus (litrui skysčio). Manoma, kad šis veiksmas apsaugo nuo produkto degimo ir sutraukimo.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *