Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pajuskite vasaros skonį: šonkauliukai su BBQ padažu – receptas, kuris užkariaus net „heiterius”

Geri šonkauliai
2 min. skaitymo

Atraskite pikantiškas šonkauliukus su BBQ padažu – tikrą skonio sprogimą, kuris bet kokią iškylą pavers kulinariniu festivaliu. Pristatome jums pikantiškus kiaulienos šonkauliukus su BBQ padažu – patiekalą, kuris tobulai sujungia švelnią mėsą ir sodrų, aromatinį padažą. Tai ne tik maistas, tai tikras kepimo ant grotelių menas, kur kiekvienas ingredientas atlieka savo vaidmenį. Šis receptas taps jūsų firminiu patiekalu!

Ingredientai kulinarinei šventei

  • 4 pakuotės kiaulienos šonkauliukų (po 500 g kiekviena)
  • 1 pluoštas svogūnų laiškų (grubiai supjaustytų kartu su žaliais stiebais)
  • 1 pipiras Scotch bonnet (be sėklų, smulkiai supjaustytas)
  • 4 česnako skiltelės (grubiai supjaustytos)
  • 6 v. š. „Appleton” romo
  • 6 v. š. demerara (nendrinio cukraus)
  • 6 v. š. tamsaus sojų padažo
  • 6 v. š. skysto medaus
  • 6 a. š. Dižono garstyčių
  • 1 a. š. maltų kvapniųjų pipirų

Grilio magija: žingsnis po žingsnio tobulybės receptas!

  1. Marinavimas: Sudėkite šonkauliukus į didelį (nemetalinį) dubenį. Pridėkite supjaustytus svogūnų laiškus, aitrųjį pipirą ir česnaką. Tada šaukštu tolygiai paskirstykite visus kitus padažo ingredientus ant šonkauliukų, pabarstykite druska ir pipirais. Užsimaukite pirštines ir kruopščiai išmaišykite šonkauliukus rankomis, kad jie visiškai pasidengtų padažu. (Patarimas: marinuotus šonkauliukus galima laikyti sandariai uždengtus šaldytuve iki 3 dienų arba užšaldyti keliems mėnesiams).
  2. Kepimas ant grotelių: Kepkite šonkauliukus ant vidutinės ugnies kepsninėje 20-30 minučių (priklausomai nuo dydžio), dažnai apversdami ir kiekvieną kartą tepami padažu. Svarbu nuolat versti ir tepti, kad visos keturios kiekvieno šonkauliuko pusės pasidengtų padažu, kuris suformuoja apetitišką lakuotą plutelę. Jei padažo liko, pašildykite jį nedideliame puodelyje ir užpilkite ant šonkauliukų prieš pat patiekiant.

Mėgaukitės šiais sultingais šonkauliukais – jie taps tikra jūsų stalo žvaigžde!

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primename: kviečiame diskutuoti pagarbiai ir laikytis bendravimo etiketo. Nepagarbūs, įžeidžiantys ar neapykantą skatinantys komentarai bus šalinami. Ačiū už supratingumą!

Komentuodami sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys gali būti tvarkomi pagal mūsų privatumo taisykles.