Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Starbucks“ moliūgų latte receptas: žingsnis po žingsnio iš Bobby Flay

Skani moliūgų latte
1 min. skaitymo

Moliūgų latte jau tapo tikru rudens simboliu – sodrus aromatas ir prieskonių natų derinys sukuria jaukumo atmosferą kiekvienuose namuose. Garsus amerikiečių šefas Bobby Flay siūlo savo receptą, kaip namuose pasigaminti populiarųjį moliūgų prieskonių latte gėrimą, kuris įkvepia kulinariniams eksperimentams.

Pagrindiniai moliūgų latte ingredientai

Šio gėrimo pagrindas – moliūgų tyrė, suteikianti jam tirštumą ir būdingą skonį. Į tyrę dedamas prieskonių mišinys: cinamonas, imbieras, gvazdikėliai ir muskato riešutas. Šie prieskoniai kuria unikalų aromatą, kuris asocijuojasi su šviežiais kepiniais ir šiltais rudens vakarais.

Norint paruošti moliūgų latte:

  1. Paruoškite espreso kavą ir supilkite ją į puodelį.
  2. Karštą pieną sumaišykite su moliūgų tyre ir prieskoniais.
  3. Įdėkite klevų sirupo pagal skonį, o žiupsnelis druskos padeda subalansuoti gėrimo skonį.
  4. Pieną plakite iki minkštų putų, kad gėrimas taptų aksominės tekstūros.

Gėrimų dekoravimas ir patiekimas

Patiekite moliūgų latte su plakta grietinėle ir lengvai pabarstytą cinamonu. Šis gėrimas užpildo namus rudens aromatu ir sukuria šventinę nuotaiką net niūrią dieną.

„Rezultatas – kava, kvepianti rudeniu, namų šiluma ir mažos šventės pojūčiu net ir niūriausią dieną.“

Be klasikinio moliūgų latte, verta išbandyti ir kitus rudens gėrimus, pavyzdžiui, kapučino su cinamonu ir karamele – puikus pasirinkimas jaukiems vakarams su knyga ar televizijos laidomis.

Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primename: kviečiame diskutuoti pagarbiai ir laikytis bendravimo etiketo. Nepagarbūs, įžeidžiantys ar neapykantą skatinantys komentarai bus šalinami. Ačiū už supratingumą!

Komentuodami sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys gali būti tvarkomi pagal mūsų privatumo taisykles.