Vietoj įprastų kotletų pabandykite pasigaminti šį gardų mėsos pyragą. Jis nustebins jus savo skoniu ir paprastu paruošimu. Špinatai suteiks pyragui naudos sveikatai, o varškė – maistingumo. Šį nuostabų patiekalą pagaminsite vos iš saujos maltos mėsos.
Reikės:
- 200-300 g maltos mėsos;
- 4 kiaušiniai;
- 1 svogūnas;
- didelė sauja špinatų;
- mocarelos sūris pagal skonį;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Paruošimas:
- Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sūrį supjaustykite griežinėliais.
- Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kiaušinį, svogūną ir špinatus. Įberkite druskos ir pipirų.
- Į kepimo indą sudėkite pusę maltos mėsos ir išlyginkite. Ant viršaus užberkite sūrio, tada likusią maltą mėsą.
- Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-35 minutes. Likus 10 minučių iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi