Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

1:10:100 taisyklė, pagal kurią makaronai jokiomis aplinkybėmis nesulips

1 min. skaitymo

Nereikia pilti saulėgrąžų aliejaus į puodą, o paskui plauti makaronų. Viskas puikiai pavyks ir be jo. Jei norite tobulai išvirtų makaronų, laikykitės kiekvieno etapo iš toliau pateikto sąrašo. Štai ko mums reikia.

Tinkama makaronų rūšis

Virkite tik kietų rūšių makaronus. Apskritai gydytojai pataria valgyti tik tokius produktus. Jie gaminami iš aukščiausios rūšies miltų, kuriuose yra daugiausiai baltymų.

Ugnis

Verdant makaronus, karštis turi būti maksimalus. Kol vanduo pradės burbuliuoti. Po to galėsite sumažinti kaitrą.

Makaronams nusileidus į puodo apačią iškart išmaišykite ir uždenkite. Svarbiausia – kuo greičiau grąžinti temperatūrą.

Makaronams išvirti reikia maždaug 8-10 minučių. Maišykite kas 1,5-2 minutes.

Jokio aliejaus!

Nepilkite aliejaus į puodą. Kai jis patenka į vandenį, temperatūra sumažėja. Tokiu atveju makaronai greičiau sulips.

Makaronų virimo taisyklė

Svarbiausia: 1:10:100 taisyklė

O štai ir pagrindinė gudrybė, apie kurią užsiminėme pradžioje. Jei norite išvirti tinkamus makaronus, laikykitės proporcijų:

  • 1 litras vandens – 10 g druskos – 100 g makaronų

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus