Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aštrūs kopūstai pagal močiutės receptą – skanus užkandis

1 min. skaitymo

Siūlome pasigaminti gardų baltųjų kopūstų užkandį. Užkandis gaminamas iš paprasčiausių ingredientų, labai paprastai ir greitai.

Sudedamosios dalys:

  • 2 kopūstų galvų;
  • 500 g raudonosios paprikos;
  • 5-6 aštriosios paprikos;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 1 ryšulėlis petražolių;
  • 2 pomidorai;
  • 4 šaukštai druskos;
  • 1,5 šaukšto cukraus;
  • 2 citrinos;
  • 1 šaukštas raudonųjų aštriųjų pipirų miltelių;
  • 1 stiklinė acto.

Paruošimas:

  1. Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais ir įtrinkite druska. Į kopūstus suberkite cukrų ir dviejų citrinų sultis ir gerai išmaišykite. Indą su kopūstais uždenkite maistine plėvele ir palikite kambario temperatūroje per naktį.
  2. Paruoškite likusias daržoves susmulkindami jas virtuviniu kombainu. Į daržovių masę įmaišykite raudonąją aštriąją papriką ir actą.
  3. Sumaišykite kopūstus su daržovėmis.
  4. Kopūstais pripildykite stiklainius. Gerai viską sutankinkite. Užpilkite daržovių sultimis ir sandariai uždarykite dangteliais.
  5. Raugintus kopūstus galima laikyti 3 savaites.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus