Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Be mielių, kiaušinių ir pieno. Bulvių tešlos pyragai

1 min. skaitymo

Paprasta ir labai skani tešla pyragams. Kažkodėl mažai kas ją gamina. Ir veltui! Tiek iš šios tešlos pagaminti pyragai, tiek pyragaičiai yra labai skanūs.

Skanių bulvinių pyragėlių receptas

Ingredientai:

  • Bulvės – 350 g
  • Miltai – 200 g
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 1 valgomasis šaukštas
  • Druska

Paruošimas:

  1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Tačiau, žinoma, tešlai galite naudoti jau paruoštą bulvių košę.
  2. Sutrinkite bulves dubenyje, įpilkite šiek tiek aliejaus, druskos ir miltų bei kepimo miltelių.
  3. Išminkykite tešlą. Palaipsniui suberkite miltus. Tešla būna minkšta ir elastinga.
  4. Tešlą galima naudoti iš karto, bet geriau palikti 10 minučių, kad „pailsėtų”.
  5. Suformuokite pyragėlius. Įdaras gali būti bet koks arba galite juos kepti visai be įdaro – tiesiog pyragėlius.
  6. Pyragėlius galima kepti riebalais pateptoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių ant mažos ugnies po dangčiu, kol taps auksinės spalvos.
  7. Juos taip pat galima kepti orkaitėje. Dėkite juos į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
  8. Mėgaukitės!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus