Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Blynai Helovinui – su jais įprasti, nuobodūs pusryčiai taps smagūs

1 min. skaitymo

Šį kartą „mūsų virtuvėje” Helovino blynai – puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiui. Tokie blynai bus tikras atradimas, nes jie ne tik ryškių spalvų, bet ir itin skanūs.

Helovino blynų receptas

Kiek laiko užtruks juos pagaminti? – apie 60 min.

Ko reikės šiems blynams:

  • 135 g miltų;
  • 2 šaukštai cukraus pudros;
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių;
  • žiupsnelis druskos;
  • 130 mililitrų pieno;
  • 1 didelis kiaušinis;
  • 2 šaukštai ištirpinto sviesto.

Paruošimas:

  1. Miltus kruopščiai persijokite per smulkų sietelį, kad neliktų gumuliukų. Supilkite juos į dubenį, suberkite druską ir kepimo miltelius.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, kiaušinį ir ištirpintą sviestą.
  3. Pieno mišinį supilkite į miltų mišinį ir šakute išmaišykite visus ingredientus, kol gausite vientisą, tirštą tešlą be gumuliukų.
  4. Įkaitinkite nepridegančią keptuvę ant vidutinės ugnies ir įdėkite 1 šaukštą sviesto. Atsargiai pilkite po truputį tešlos ir kepkite blynelius. Kai tik ant jų pradės kilti burbuliukai, galėsite juos apversti. Kepkite, kol abi pusės taps aukso spalvos.
  5. Šokoladine pasta nupieškite veidukus ir patiekite ant stalo.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus