Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
  • Prisijungti
  • Registruotis
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Kambariniai augalai
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Blynai Helovinui – su jais įprasti, nuobodūs pusryčiai taps smagūs

Mindaugas Bružas
2023 10 31 | 05:30
Maistas / Gėrimai
0
Helovino blynai

Šį kartą “mūsų virtuvėje” Helovino blynai – puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiui. Tokie blynai bus tikras atradimas, nes jie ne tik ryškių spalvų, bet ir itin skanūs.

Helovino blynų receptas

Kiek laiko užtruks juos pagaminti? – apie 60 min.

Ko reikės šiems blynams:

  • 135 g miltų;
  • 2 šaukštai cukraus pudros;
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių;
  • žiupsnelis druskos;
  • 130 mililitrų pieno;
  • 1 didelis kiaušinis;
  • 2 šaukštai ištirpinto sviesto.

Paruošimas:

  1. Miltus kruopščiai persijokite per smulkų sietelį, kad neliktų gumuliukų. Supilkite juos į dubenį, suberkite druską ir kepimo miltelius.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, kiaušinį ir ištirpintą sviestą.
  3. Pieno mišinį supilkite į miltų mišinį ir šakute išmaišykite visus ingredientus, kol gausite vientisą, tirštą tešlą be gumuliukų.
  4. Įkaitinkite nepridegančią keptuvę ant vidutinės ugnies ir įdėkite 1 šaukštą sviesto. Atsargiai pilkite po truputį tešlos ir kepkite blynelius. Kai tik ant jų pradės kilti burbuliukai, galėsite juos apversti. Kepkite, kol abi pusės taps aukso spalvos.
  5. Šokoladine pasta nupieškite veidukus ir patiekite ant stalo.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: blynaiblynų receptaiHelovinas 2023receptai
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614

Jus gali sudominti

Vaisiai ir daržovės
Maistas / Gėrimai

Nelupkite: vaisiai ir daržovės, kurių nauda yra jų odelėje

2023/03/27 | 09:02
Vanduo organizmui yra būtinas
Maistas / Gėrimai

Skysčiai yra būtini: 8 ženklai, kad geriate per mažai vandens

2023/08/23 | 14:20
Karštas šokoladas rudeniui
Maistas / Gėrimai

Karštas šokoladas pagal Jamie Oliver receptą: sušildykite save ir savo artimuosius niūriu oru

2023/11/05 | 06:00
Karšta arbata per karščius
Maistas / Gėrimai

Kodėl per karščius reikia gerti karštą arbatą: prisiminkite tai visiems laikams

2023/08/11 | 05:00
Mėsos marinavimas - tobulas marinatas
Maistas / Gėrimai

Kaip marinuoti mėsą, kad ji būtų neįtikėtinai skani: kulinarinis triukas

2023/02/02 | 13:58
Užšaldyta šviežia mėsa
Maistas / Gėrimai

Ar galima plauti mėsą prieš gaminant ir užšaldant: kulinarinės klaidos

2023/03/17 | 12:25
Parašyti komentarą

KAIPKADA.LT LOGOTIPAS / JUODAS

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Gauti iš google play 200x60

KAIPKADA.LT

Šlaito g. 1, 96362 Lingiai

Lietuva

redakcija@kaipkada.lt

+37069572614

  • Pradžia
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Patarimai
    • Sportas / Sveikata
    • Maistas / Gėrimai
    • Gyvūnai / Gamta
    • Kita
  • Horoskopai
    • Horoskopas mėnesiui
    • Horoskopai metams
    • Zodiako ženklai
  • Sodas / Kraštovaizdis
    • Sodo priežiūra
    • Augalai
    • Kambariniai augalai
    • Pasaulio sodai
  • Psichologija / Santykiai
    • Psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Vaikai
  • Receptai
  • Privatumo politika
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Prisijungti
  • Registruotis

Sveiki sugrįžę!

Prisijunkite prie savo paskyros žemiau

Pamiršote slaptažodį? Registruotis

Sukurti paskyrą!

Norėdami užsiregistruoti, užpildykite žemiau esančias formas

Visi laukai yra privalomi. Prisijungti

Atkurkite slaptažodį

Įveskite savo vartotojo vardą arba el. pašto adresą, kad iš naujo nustatytumėte slaptažodį.

Prisijungti

Pridėti KAIPKADA.LT prie pagrindinio ekrano?

Pridėti
Eiti į AMP
Dalintis...
CopyEmailFacebookLineLinkedInMessengerPinterestPrintRedditSMSTelegramTumblrXWhatsApp