Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitai rauginti agurkai: galima valgyti vos po 2 valandų

Rauginti agurkai
1 min. skaitymo

Lengvai sūdyti agurkai yra skanus užkandis ir puikus priedas prie bet kokio patiekalo. Taigi, jei agurkus reikia pagaminti greitai, galite pasinaudoti šia idėja. Daržovę galima valgyti jau po 2 valandų.

Greitai rauginti agurkai (receptas)

Sudedamosios dalys:

  • agurkai – 500 g
  • druskos – 1 šaukštelis be prieskonių
  • acto – 1 valgomasis šaukštas
  • aliejaus – 3 šaukštai
  • šviežių krapų – 40 g
  • česnakas – 5-6 skiltelės
  • maltų juodųjų pipirų – žiupsnelis

Paruošimo būdas:

1. Nuplaukite agurkus ir supjaustykite į 4 dalis.

2. Įberkite druskos, krapų, acto, aliejaus, susmulkintų krapų ir česnakų.

3. Gerai išmaišykite ir sudėkite į maišelį.

4. Galite valgyti iš karto, tačiau geriau palaikyti šaldytuve maždaug valandą ar dvi.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus