Į ką mirkyti kepenėles, kad nebūtų kvapo: pieno ir kefyro tam nereikia

Kepenėlės

Vištų kepenėlės yra nebrangus ir naudingas produktas, kurio daugelis žmonių nemėgsta gaminti dėl savotiško kvapo. Yra keletas variantų, kaip išvengti nemalonumų ir atsikratyti kartaus aromato ar skonio. Pasirodo tam nereikia nei pieno, nei kefyro. Nemalonų kvapą pašalins populiarus produktas – garstyčių milteliai. Šis metodas bus efektyviausias ir ekonomiškiausias.

KAIP SKANIAI VIRTI VIŠTŲ KEPENĖLES?

  1. Reikės 1 litro vandens ir 1 šaukšto garstyčių miltelių.
  2. Gerai išmaišykite tirpalą, kad neliktų gumuliukų, ir galėtumėte ten įdėti kepenėles kelioms valandoms.
  3. Tada kepenėles reikia išimti, nuplauti po tekančiu vandeniu, išdžiovinti ir toliau virti įprastu būdu. Nebus kvapo, kepenėlės bus skanios ir švelnios.
Exit mobile version